Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Липень » 11 » Рівні права - рівні можливості
01.53.50
Рівні права - рівні можливості
Саме таку назву мають семінари, які Асоціація виробників Буковини проводить у базових центрах зайнятості Чернівецької області для вразливих категорій осіб, які перебувають як безробітні на обліку в центрах зайнятості, в першу чергу, це особи з обмеженими можливостями.
За другий квартал цього року таких семінарів відбулось п'ять: 5 квітня - у Вижниці, 20 квітня - у Сторожинці, 11 травня - у Герцах, 18 травня - у Глибокій та 26 червня - у Кіцмані. Питання дотримання вимог трудового законодавства, своєчасності виплати заробітної плати, забезпечення соціальних гарантій, використання закону "Про доступ до публічної інформації" - далеко не вичерпний перелік питань, що піднімаються та обговорюються  на семінарах.

Одним із питань  порядку денного семінарів є новий закон про вибори, який регулюватиме виборчий процес у Верховну Раду України у жовтні цього року. Його основні норми, зміни - також у полі зору на семінарах. Присутні отримують також інформацію про проект "Підсилення захисту виборчих прав людей з інвалідністю під час виборів до Верховної Ради України 2012" за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні", який реалізується ГО "Фундація пра людини", регіональний партнер - Асоціація виробників Буковини.
Переглядів: 710 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]