Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Реалізація права на працю та освіту
23.50.12
Реалізація права на працю та освіту


14 жовтня 2011 року о 15 годині в приміщенні Чернівецького бізнес-центру за адресою: м. Чернівці вул. Кобилянської 20 відбудеться засідання «круглого столу»  - першого заходу в рамках реалізації Програми з ефективної зайнятості та трудових прав незахищених верств молоді, яка реалізується громадською організацією «Фундація прав людини» спільно з  регіональним партнером – Асоціацією виробників Буковини за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів на тему: «Проблема реалізації прав на працю  та рівних можливостей для незахищених верств молоді».

У роботі «круглого столу» візьмуть участь:

 директор Центру соціальних служб для дітей, молоді та сім’ї  Матвієв Олесь Васильович; директор міського центру зайнятості Березовська Людмила Василівна, керівник ГО «Фундація прав людини» Євген Фомін (м. Київ), начальник відділу активної підтримки безробітних Чернівецького обласного центру зайнятості Кобелєва Марія Сергіївна, начальник  служби для дітей Сторожинецької РДА Косован Наталія Миколаївна, представники управлінь у справах сім»ї та молоді,  соціального захисту населення,  профільних громадських організацій, депутати  районних рад.

         Метою програми, в рамках якої проводиться захід, є посилення співпраці  громадських організацій та муніципальних соціальних установ, що опікуються проблемами молодих людей, які перебувають у складних життєвих обставинах (сироти, молодь з неблагополучних родин, молоді люди з особливими потребами), у питаннях соціального супроводу задля реалізації права на освіту та права на працю.

Переглядів: 713 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]