Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Грудень » 15 » ПРОСИМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ
00.03.17
ПРОСИМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ
Шановні відвідувачі сайту!

В переддень Святого Миколая, Новорічних та різдвяних свят Асоціація виробників Буковини розпочинає акцію "Український підручник - українським дітям зарубіжжя".
Така ідея виникла після відвідання польського міста Щецин та зустрічі з українською діаспорою. Будучи в свй час депортованими, проживаючи практично на границі з Німеччиною, українці не втрачають свого коріння, зберігають українські традиції та плекають українську мову. У місті є недільна українська школа, але їм катастрофічно не вистачає українських підручників. Високопосадовці України обіцяли допомогти, але віз і нині там. 

(Зустріч в Українському домі в м. Щецин у Польщі)

 Із листа голови спілки українців пана Івана Сирника:
"Величезна подяка за бажання допомогти в укомплектуванні відповідною сучасною літературою та дидактичними матеріалами пункт навчання української мови. Маємо потребу у матеріалах для навчання, розвитку та ігрової діяльності перш за все дітей наймолодшого віку (дошкільнят). Якщо є така можливість, просимо про допомогу.
Необхідними є також і сучасні українські книжки для дітей  початкової, середньої та старшої школи. Будемо вдячні за матеріали розвивального характеру та сучасні словники (тлумачні та аспектні).  Вдячні за бажання допомогти.
З повагою Іван Сирник"
Ми звертаємось до вас - якщо у вас залишились дитячі книжки, які можете передати - занесіть нам за адресою: вул. Гоголя 12 або вул.  Кобилянської 20.Якщо ви маєте змогу допомогти коштами для закупівлі підручників - перерахуйте кошти на рахунок 26004060350963 у ЧФ Приватбанк м. Чернівці МФО 356282, ЧОГО "Асоціація виробників Буковини", код 33540154 з поміткою "На купівлю українських підручників". Будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу. 
Ми по мірі можливості допомагаємо вам, сподівають, ви також не залишитесь байдужими до даної проблеми.
Контактний телефон 0503740872, Неля Малько


Категорія: Всі проекти | Переглядів: 730 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]