Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Грудень » 23 » Проблемна молодь: право на рівні можливості
03.53.02
Проблемна молодь: право на рівні можливості

Проблемна молодь: право на рівні можливості

Продовжується робота по Програмі з ефективної зайнятості та захисту трудових прав проблемної молоді, що реалізується київською громадською організацією  «Фундація прав людини» за підтримки Фонду прав людини Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів, регіональним партнером якої  по Чернівецькій області виступає Асоціація виробників Буковини.

В рамках програми піднімається пласт проблемних питань, які стосуються суттєвої частини нашого суспільства – молоді, людей з особливими потребами, з обмеженими фізичними можливостями,  на яких ми часто за власними буденними клопотами не звертаємо уваги.

Ми маємо багато законів, які покликані захищати і допомагати даній категорії наших з вами співвітчизників. Але дуже часто в спілкуванні я чую від молодих людей: не треба нам допомагати, не треба нас жаліти, ми хочемо працювати, створіть лиш умови для цього. Бо чи дуже багато у нас є підприємств, куди на роботу може прийти інвалід-колясочник?  Чи багато організацій готові запропонувати людям з обмеженими можливостями не грязну некваліфіковану роботу, а посаду юриста, ІТ-спеціаліста, економіста? Але ж серед цієї молоді дуже багато кваліфікованих фахівців, які мають бажання відчувати себе суспільно корисними.

Часто проблема в тому, що молоді люди не вміють «подати» себе, не знають, як вести себе при  спілкуванні з роботодавцем, особливо якщо це перша спроба працевлаштуватись. І саме для них тренерами Асоціації виробників Буковини10 грудня був проведений в рамках Програми  тренінг, де молоді люди вчились писати резюме, вчились вести діалог, вчились не боятись говорити про свої хороші якості. 

Сподіваємось, що декілька годин щирого спілкування не пройшли даром, і молоді люди винесли для себе  корисні зерна, які в подальшому дадуть добрі сходи.


Категорія: Всі проекти | Переглядів: 733 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 liudka  
0
Дякуємо за хороший треніг і чудове спілкування.

Світлана, Ваня

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]