Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 4 » ПРАВА РІВНІ, ЧИ РІВНІ МОЖЛИВОСТІ? СТАРТУВАВ НОВИЙ ПРОЕКТ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ
16.34.39
ПРАВА РІВНІ, ЧИ РІВНІ МОЖЛИВОСТІ? СТАРТУВАВ НОВИЙ ПРОЕКТ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ
Маємо рівні права, та наскільки рівними є можливості? Таке питання часто задають молоді інваліди при пошуку роботи.  На жаль, часто відповідь на це питання є негативною.

         Посилити  такі можливості для кількох десятків молодих людей покликаний  проект  "Сприяння зайнятості та реалізації професійних цілей  молодих людей з  інвалідністю в Чернівецькій області" за підтримки Посольства США в Україні, який реалізує громадська організація "Асоціація виробників Буковини". Проект стартував проведенням початкової конференції.
Участь у роботі конференції взяв керуючий справами Чернівецької  обласної ради Микола Ярославович Борець, який зауважив, що такі проекти є соціально корисними, оскільки допомагають незахищеним категоріям громадян знаходити додаткові можливості знайти  себе на ринку праці, соціально адаптуватись та реалізувати свій творчий потенціал.

         Проведення майстер-класів, курси по ІТ-технологіях за принципом "Рівний -рівному" (навчання проводитиме молодий фахівець, підприємець  Саша Величко, який, будучи інвалідом дитинства, зумів реалізувати себе, свій творчий потенціал, і готовий поділитися набутими знаннями та досвідом), виготовлення та трансляція соціального ролика, виготовлення промобуклета  - заходи, перебачені проектом. Про це йшлося на початковій конференції проекту.
Категорія: Всі проекти | Переглядів: 582 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]