Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 29 » НАБІР В ШКОЛУ ЕКОВОНТЕРСТВА
16.16.15
НАБІР В ШКОЛУ ЕКОВОНТЕРСТВА
 
НАБІР У  ШКОЛУ ВОЛОНТЕРІВ   «ЕКОВЕКТОР»
До уваги молодих буковинців!
Якщо Вам небайдуже ставлення до довкілля нашого краю, якщо Ви маєте креативні ідеї, сили і натхнення міняти свідомість та відношення людей до навколишнього середовища, запрошуємо подавати заявки на участь у Школі волонтерів «Ековектор» в рамках проекту «Молодіжне екологічне волонтерство – каталізатор підняття громадської свідомості». 

Ø  Триденна Школа волонтерів «Ековектор» відбудеться у жовтні 2013року  в м.Чернівці  для 35 представників  активної молоді Буковини.

В програмі Школи: Основи волонтерської роботи; Методи та засоби «зеленого» волонтерства; Організація промо компаній; Формування регіональної екологічної молодіжної мережі; Створення екологічного публічного продукту; дискусії, диспути, майстер-класи з вивчення зарубіжного та національного досвіду, розробка та презентації екологічних волонтерських ідей та ініціатив.



v  До участі запрошуються кандидати від 14 до 25 років,

які займають активну життєву позицію та прагнуть зберегти довкілля.



v  Для участі у конкурсі необхідно:
Заповнити анкету учасника/учасниці (додається) з обов’язковим заповненням усіх граф.
Написати есе на тему «Що Я готовий/готова зробити для збереження довкілля Буковини».

1 сторінка, формат А4, Times New Roman 12.

За результатами конкурсу будуть відібрані учасники та учасниці у школу «Ековектор».

Оплата проживання, харчування та методичних матеріалів: для учасників/учасниць Школи – БЕЗКОШТОВНО, за умови відвідання 100% занять школи.

Транспортні витрати не відшкодовуються.

      Випускникам та випускницям Школи будуть видані Сертифікати.



Повний пакет документів надсилайте до 30 вересня 2013 року включно на електронні адреси                              bukvitsa@yandex.ru , malko2005@ukr.net

Довідкова інформація за телефонами: 067 373 0113; 050 374 08 72.



Організаторами Школи «Ековектор» виступає  Чернівецька обласна  громадська молодіжна екологічна організація «Буквиця» та обласна громадська організація «Асоціація виробників Буковини» в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.



Проект спрямовано на активізацію волонтерського руху на Буковині, популяризацію волонтерства серед молоді та формування екологічно орієнтовної поведінки в місцевих громадах шляхом комплексу інтерактивних заходів просвітницького характеру, покликаних виховати небайдуже ставлення в молоді до проблем довкілля, а в перспективі – сформувати молодіжну волонтерську мережу, яка створюватиме креативний екологічний продукт та підніматиме громадську свідомість мешканців. 



Файли : Анкета

  

·         Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

·          Погляди учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.
Категорія: Всі проекти | Переглядів: 660 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]