Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 5 » НАБІР НА НАВЧАННЯ ДЛЯ МОЛОДИХ ІНВАЛІДІВ
13.05.38
НАБІР НА НАВЧАННЯ ДЛЯ МОЛОДИХ ІНВАЛІДІВ

Триває набір на навчання молодих інвалідів віком до 30 років в рамках  проекту  "Сприяння зайнятості та реалізації професійних цілей  молодих людей з  інвалідністю в Чернівецькій області" за підтримки Посольства США в Україні, який реалізує громадська організація "Асоціація виробників Буковини".

 Набираємо групу з 10 чоловік на курси 3D-дизайну. Тривалість курсу - 50 годин (25 занять). Курс дає змогу слухачам сформувати навики розробки і візуалізації дизайн-концепції, отримати практичні навики роботи в 3D програмах, необхідних при реалізації дизайн-проектів як житлових, так і комерційних приміщень, а також платформу для подальшого самостійного вивчення можливостей 3D програм для створення анімаційних продуктів. Після успішного закінчення курсу слухачі отримують номерний сертифікат фірми Autodesk - розробника програмного забезпечення, оскільки викладач курсів О.Величко є сертифікованим викладачем даної фірми.

         При успішному завершенні курсів та при наявності бажання і готовності в подальшому самовдосконалюватись слухачі курсів  матимуть змогу використати свої навички як  художники, дизайнери,  фахівці з комп'ютерного моделювання в рекламних і дизайнерських агентствах і салонах, а також працюючи самостійно.

         Навчання для учасників - безоплатне. Умова участі - базові знання комп'ютера та бажання отримані навички використати для посилення професійних можливостей на ринку праці.

         Детальніше програму курсів можна переглянути на сайті http://www.xvision.com.ua у  розділі "Школа дизайну". 

-                  Набираємо групу з 20 осіб для проходження майстер-класів з народних ремесел за орієнтовними напрямами: : бісероплетіння, вишивка; лозоплетіння; різьба по дереву. Передбачаються дводенні майстер-класи, які проводитимуть народні майстри - фахівці своєї справи.

          Участь для учасників - безоплатна. Компенсуються витрати на проїзд, забезпечується харчування та при потребі - проживання.

 

         Для участі у навчанні на комп'ютерних курсах чи у майстер-класах необхідно заповнити анкету, що додається, та відправити за адресою: malko2005@ukr.net  з поміткою "навчання" або зателефонувати за номером 0503740872 та продиктувати необхідну інформацію до 15 листопада 2013 року.

       

 

 

 

 

·         Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

·         Погляди учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

Завантажити файл

Категорія: Всі проекти | Переглядів: 599 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]