Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 4 » ФІНСЬКІ ВИКЛАДАЧІ НА БУКОВИНІ
16.30.22
ФІНСЬКІ ВИКЛАДАЧІ НА БУКОВИНІ
3 вересня 2013 року в рамках Програми сприяння зайнятості сільських жінок, яка фінансується за підтримки Посольства Фінляндії в Україні, у м. Чернівці на базі Чернівецького бізнес-центру був проведений тренінг особистісного росту викладачами Лапландського університету (Фінляндія) Сейєю Кестікало – Фолей та Уоті Юлітапіо-Мантулою.

Учасницями тренінгу в основному  стали представники громадських організацій Буковини, які працюють безпосередньо з жінками, у т.ч. сільськими безробітними: це Чернівецький бізнес-центр, центр захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу, ЧОГМО «Сучасник».                                                                 Також прийняли участь 3 представниці підприємства «Консул – 97» - це соціальне підприємство, яке працює з дітьми-сиротами, які попали в скрутне становище; з особами, які перебувають у місцях позбавлення волі, з особами, які звільнилися, та їх сім’ями, надаючи їм по мірі можливості роботу, а також консультаційний, психологічний та юридичний супровід.

Тренери в ході роботи представили презентації своїх досліджень у сфері гендерних питань, а також метод запам’ятовуванння, який представники громадських організацій, адаптувавши, зможуть використовувати при проведенні тренінгів для цільових груп.

Тренери також відповіли на запитання учасниць про ситуацію  із зайнятістю жінок у Фінляндії.
Категорія: Всі проекти | Переглядів: 516 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]