Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 19 » БУКОВИНСЬКІ МІСТА ДУМАЮТЬ ПРО МАЙБУТНЄ
04.04.42
БУКОВИНСЬКІ МІСТА ДУМАЮТЬ ПРО МАЙБУТНЄ
      14 грудня 2012 року відбувся круглий стіл з підведення підсумків конкурсу серед малих міст Буковини "Моє місто має майбутнє". Даний конкурс реалізувався громадською організацією "Асоціація виробників Буковини" за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.  Призовий фонд складав 60000гривень. Участь у роботі круглого столу взяли: заступник начальника департаменту економічного розвитку та торгівлі Чернівецької ОДА пан Тимчук, начальник управління транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічної діяльності, регіональний координатор проекту "Сприяння економічному розвитку та зайнятості" GIZ в Чернівецькій області Марія Порчук, представники обласної служби зайнятості, експерти проекту, мери міст.  
      Участь у конкурсі взяли 7 міст: Новоселиця, Сокиряни, Хотин, Кельменці, Строжинець, Вижниця та Заставна. 
      Конкурс є конкурс. І в ньому визначили   переможців. Ними стали: Сторожинецька міська рада (І місце), Хотинська та Заставнівська міські  ради (відповідно ІІ та ІІІ місце). Ми їх вітаємо. 
       Але кожне місто достойне поваги за те, що в достатньо складних економічних умовах не здається, шукає шляхи та можливості розвитку, старається підтримувати в належному стані систему життєзабезпечення міста,  в міру своїх можливостей сприяти розвитку бізнесу в місті.
     Будемо щиро сподіватись, що у буковинських містах багато людей, кому небайдужа доля їх малої батьківщини, і ці містечка дійсно мають хороше майбутнє.

Категорія: Всі проекти | Переглядів: 570 | Додав: liudka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]